Om Oss

HISTORIEN BAKOM MAiSHA

Allt började med kärlek och en källare

Maisha växte fram ur en kärlekshistoria. Vår grundare Anna, en sann ostälskare, träffade och blev kär i en kille – som visade sig vara vegan.

När hon började laga och äta mer växtbaserad mat så saknade hon verkligen ost, och inget växtbaserat alternativ som hon testade kom i närheten av att tillfredsställa hennes behov.

Anna bestämde sig för att ta saken i egna händer. Nere i en källare i Tyskland börjar hon researcha och experimentera på egen hand. Efter flera försök lyckades hon skapa något riktigt gott och ostigt, som hon också kände hade stor kommersiell potential – MAISHA var fött!

Efter hårt arbete lanserades de första Maisha-produkterna i maj 2019 och Maisha har bara fortsatt att växa. Vi är nu ett litet team med stora ambitioner! Då vi fortfarande ser ett stort behov av riktigt god växtbaserad mat är vi fast beslutna att fortsätta utveckla dessa ostar – och även andra läckerheter – så att alla ska få glädjen av att njuta av Maishas produkter!

Vår Ambition

Vi är små och fortfarande nya i branschen - men vi drömmer STORT och siktar HÖGT!

VÅR AFFÄRSIDÉ

Att erbjuda växtbaserade delikatesser som främjar en hälsosam, djurvänlig och mer hållbar framtid.

VÅRT MÅL

Att erbjuda de godaste och mest attraktiva växtbaserade produkterna på marknaden.

VÅR VISION

Att revolutionera växtbaserad mat till att bli brett tillgänglig och ett naturligt och självklart val för alla.

Kärnvärden

Gott välbefinnande

Mat ska vara riktigt god och en ren njutning att äta. Om du dessutom vet att maten du äter är bra för dig själv och vår planet - så skapar det gott välbefinnande.

Inspirerande matglädje

Med stor lyhördhet för marknaden och våra kunder vill vi erbjuda nya spännande produkter med smaker och konsistenser som skapar matglädje och kreativitet.

Omtänksam hållbarhet

Du ska inte behöva välja mellan god smak och omsorg om omvärlden. Vi vill göra den enkelt att äta utsökt mat och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.