Produkter

Möt MAISHA-familjen: vi erbjuder 100 % växtbaserad njutning för alla!
Just nu består vårt sortiment av Smörigt Spread, Mild Ostig och Ostig Jalapeño.

Letar du efter inspiration kring hur du kan använda våra produkter? Titta bland våra recept!

Smörigt Spread

MAISHA Smörigt Spread är gjort med kokosolja, rapsolja och syrad mandelyoghurt.

Produkten är syrad med en rund smörig smak och en len munkänsla. Konsistensen är fast men går lätt att bre. Det går även utmärkt att användas för stekning, matlagning och bakning.

Vårt spread är fri från palmolja och härdade fetter och har därför en något lägre smältpunkt.

Mild Ostig & Ostig Jalapeño

MAISHA Mild Ostig & Ostig Jalapeño är gjorda med syrad mandelyoghurt.

De är fasta ostar med en mild ostig smak och krämig munkänsla. Ostig Jalapeño är samma goda ost plus en härlig hetta av grön jalapeño.

De går bra att skiva, riva och smälta samt passar fint varm eller kall som pålägg, i sallader, eller i matlagning och bakning. Deras krämiga konsistens gör att de är lättast att riva halvfrusna.

 

Mollie

MAISHA Mollie är en vitmögelost gjord med en syrad yoghurt på mandel och cashewnötter.

Det är en krämig ost som med hjälp av vitmögel får sin egna unika karaktär. Osten är god både varm och kall. Ät den på ostbrickan tillsammans med kex och marmelad, skär bitar och toppa salladen med, eller lägg som pålägg på din smörgås. Den passar även perfekt i grillade smörgåsar eller som topping på hamburgare.

[Mollie har ännu inte lanserats på marknaden]

Vår process

SYRNING OCH MÖGEL

Vår produktutveckling inspireras av genuint mathantverk med traditionella mejeritekniker såsom syrning, mögel och lagring. Dessa har vi vidareutvecklat och anpassat till växtbaserade råvaror för att skapa smaker och konsistenser som attraherar!

SMAK & KONSISTENS

Vi testar våra produkter både med aktörer inom livsmedels- branschen och på potentiella kunder och slut- konsumenter med olika kosthållning. På så sätt säkerställer vi att produkterna uppfyller en kvalitet och smak som attraherar en stor publik, oavsett vilken kost du äter.

VILL NI UTVECKLA ER EGEN PRODUKT?

Vi tycker det är fantastiskt roligt med samarbete och erbjuder kundanpassade produkter till företag. Ni får då produkter som enbart används eller säljs inom er verksamhet. Kontakta oss så diskuterar vi möjligheterna!